Vaskë pa këmbë, e bardhë (D867D)

Vaskë është një model pa këmbë. Gjeometrike dhe racionale, me linja të thjeshta dhe të përcaktuara , është ideali për ata që janë në kërkim të minimalizmit në formë.
Materiali i përdorur është Sipërfaqja e ngurtë që bashkohet me performancë të lartë dhe një estetikë me një efekt natyral. Rezistencë e lartë ndaj UV. Gjithanshëm, i lakueshëm, i pandryshueshëm me kalimin e kohës . Këto karakteristika e bëjnë këtë material të përsosur për banjën, rezistente dhe elegante në të njëjtën kohë. Interpretohet në produkte të jashtme si në shkëlqim, ashtu edhe me mat , me estetikën e tij tërheqëse që është në gjendje të kënaqë edhe klientët më të kërkuar.

gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
READ MORE