Sauna, xham i temperuar 8 mm, për 5 persona

Sauna me avull tradicionale është krijuar me mjeshtërinë dhe detajet më të larta. Duke u siguruar që sauna të nxehet në nivelin e performancës maksimale, është e përfshirë brenda saj soba Harvia. Kjo sauna mund të vendoset në pothuajse çdo dhomë të shtëpië tuaj, biznesit apo hotelit. Jetoni jetën tuaj më mirë me saunën me avull relaksuese dhe gjallëruese larg shpërqëndrimeve, stresit dhe shqetësimeve të përditshme. Materiali saunës është dru kanadez dhe xhami i derës i temperuar. Gjithashtu përbëhet nga higro-termometër, kova me lugën, gurët e saunës dhe panelet e saj anësore.

gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
READ MORE