Kolone dushi Mix Square, bronzi, e zezë

Seti i dushit Mix Square, me rrëshqitje, ofron pozicionimin perfekt të kokës së dushit në çdo lartësi përgjatë shufrës. Ky set përfshin shufrën,tubin fleksibel,dy koka dushi (statike dhe të levizshme) dhe mbajtësen e tyre. Të gjithë komponentët janë të paketuar, për një montim shumë të thjeshtë dhe të shpejtë nga kushdo. Gjallëroni tualetin tuaj me një produkt cilësor dhe plot stil.

gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
READ MORE