HISTORIKU

Lider në cilësi dhe dizajn, perfekte për ambjentet tuaja

Bast-Trade u themelua në vitin 1990 si një ndër kompanitë e para private në Kosovë.

Bast-Trade është themeluar më qellim të ofrimit të produkteve dhe shërbimeve HIDRO SANITARE dhe këtë e ka dëshmuar deri më tani për përkushtimin më të madhë që mund të dëshmoj një kompani.

Në vitin 1990 Bast-Trade hapi zyrën dhe depon e parë në Prishtinë ku në bashkpunim me prodhues më të mëdhenj të asaj kohe në vend dhe rajon arriti që në tregun Kosovar të ofroj zgjidhje dhe mundësi të shumta për klientët e vet.

Si një kompani e zhvilluar më një kohë të madhe në vend dhe rajon dhe si kompania më e madhe në vend për ofrimin e produkteve dhe shërbimeve hidro sanitare, Bast-Trade udheheq në tregun vendor në ofrimin e ketyre shërbimeve.

Misioni

Bast-Trade ka përcaktuar misionin e saj për të përmbushur nevojat e klientëve duke u siguruar atyre shërbime dhe produkte të cilësisë më të mirë.

Si nje grup ne jemi të vendosur të bëhemi të njohur me cilësin dhe qëndrushmërin e produkteve tona. Në këtë aspekt ne jemi të vendosur të kontribojmë në mirëqenien e mjedisit dhe shoqerisë.

Vizioni

Të ofrojmë zgjidhje më të mira të imazihit të klientëve tonë si dhe për bzineset e vogla dhe të mesme  në vend.

Në vazhdimësi të përmirësojmë prraktikën e biznesit tonë, produkteve dhe shërbimëve.

Të jemi udheheqës në tregun vendor  dhe atë rajona.

Të ofrojmë gjithmonë produktet  më të reja në treg.

Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë,Fshati Shkabaj

SHOWROOM PRISHTINË

0
SEARCH FOR
0
SEARCH FOR
0 K
SEARCH FOR
$ 0 M
SEARCH FOR