Vaska me ngjyra dhe forma nga më të ndryshmet

VASKA

Elegancë, stil dhe ngjyra jane komponentët për një banjo unike.

Tek ne do të gjeni një shumëllojshmëri pllakash.

MIRESEVINI NE BAST-TRADE

Stilet me te reja dhe dizajnet me unike

Për një shtëpi moderne ambienti I tualetit dhe banjos kërkon një kujdes të veçantë. Në Bast-Trade do te gjesh çdo gjë për të realizuar tualetin që ju nevojitet.

Një shumëllojshmëri produktesh nga markat më prestigjoze ndërkombëtare, në të cilat në mënyrë harmonike ndërthuret në ngjyra, stili, cilësia e pakrahueshme.