Rreth Nesh
HISTORIKU

BAST TRADE u themelua në vitin 1990 si një ndër kompanitë e para private në Kosovë.

BAST TRADE është themelur më qëllim të ofrimit të produkteve dhe shërbimeve HIDRO SANITARE dhe këtë e ka dëshmuar deri më tani për përshkushtimin më të madhë që mund të dëshmoj një kompani.

Në vitin 1990 BAST TRADE hapi zyrën dhe depon e parë në Prishtinë ku në bashkepunim me prodhues më të mëdhenj të asaj kohe në vend dhe rajon arriti që në tregun Kosovar të ofroj zgjidhje dhe mundesi të shumta për klientet e vet.

Si një kompania e zhvilluar më një kohë shumë të madhe në vend dhe në rajon dhe si kompania më e madhe në vend për ofrimin e produkteve dhe shërbimeve hidro sanitare, BAST TRADE udheheq në tregun vendor në ofrimin e keyre shërbimeve .

 

MISIONI

Bast Trade ka përcaktuar misionin e saj për të përmbushur nevojat e klientëve duke u siguruar atyre shërbime dhe produkte të cilësisë më të mire.
Si një grup ne jemi të vendosur të bëhemi të njohur me cilësin dhe qëndrueshmërin e produkteve tona. Në këtë aspekt ne jemi të vendosur të kontribuojmë në mirëqenien e mjedisit dhe shoqërisë.

 

VISIONI

Të ofrojme zgjidhje më të mira të imazhit të klienteve tonë si dhe për bizneset e vogla dhe të mesme në vend.
Në vazhdimesi të përmirësojmë praktikën e biznesit tonë, produkteve dhe shërbimeve.
Të jemi udheheqës në tregun vendor dhe atë rajonal
Të ofrojmë gjithmonë produktet më të reja në treg