Produktet dhe Shërbimet

Ne ueb faqen zyrtare te Bast Trade do te gjeni te dhënat mbi produktet e reja te cilat kompania jonë (Bast Trade ) gjatë gjithë vitit ofron produkte dhe shërbime me cilësore si dhe çmime shume te volitshme.

Këto te dhënat mbi produktet ofrojnë vetëm një pasqyre te produkteve te reja. Ne menyrë qe te informoheni me hollësisht për secilin produkt aktual apo produkt te ri , ju duhet te kontaktoni departamentin e shitjes te Bast Trade me numrin e telefonit +381 38 / 540 585 apo ne email adresën zyrtare Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa
.
Departamenti i shitjes pranë kompanisë tone mund t’ju ndihmojë në përzgjedhjen e produkteve dhe cilësisë së tyre në mënyrë që ju ta keni më lehtë të vendosni apo përcaktoheni për produktet qe ju nevojiten ne shtëpinë apo zyrën tuaj.

Me respekt,
Menaxhmenti i Bast Trade