Mirësevini tek Bast Trade
Rreth Nesh Produktet & Shërbimet
BAST TRADE u themelua në vitin 1990 si një ndër kompanitë e para private në Kosovë.

BAST TRADE është themelur më qëllim të ofrimit të produkteve dhe shërbimeve HIDRO SANITARE dhe këtë e ka dëshmuar deri më tani për përshkushtimin më të madhë që mund të dëshmoj një kompani....Më shumë
Ne ueb faqen zyrtare te Bast Trade do te gjeni te dhënat mbi produktet e reja te cilat kompania jonë (Bast Trade ) gjatë gjithë vitit ofron produkte dhe shërbime me cilësore si dhe çmime shume te volitshme.

Këto te dhënat mbi produktet ofrojnë vetëm një... Më shumë
  • Produktet
  • Produktet
  • Produktet
  • Produktet
  • Produktet
  • Produktet
  • Produktet
  • Produktet
  • Produktet
  • Produktet